Hvordan foregår det?

Du tilmelder dig et hold ved at kontakte din lokale underviser. På Kontakt-siden kan vi hjælpe dig med at finde en underviser tæt på dig. På et hold er der én øvelsesgang om ugen. Mød op til tiden i afslappet tøj, rene strømper og medbring en Wellbi-måtte eller stort håndklæde som underlag.

Når du deltager på holdet fast hver uge, vil du hurtigt kunne mærke, at øvelserne giver dig mere smidighed, og at dit kropslige velbefindende generelt forbedres.

Kontakt os for tilmelding

En øvelsesgangs for­­løb

Minutter

Opvarmning

Syv effektive opvarmningsøvelser, der laves til rytmisk musik. Hele kroppen bliver godt opvarmet, og pulsen kommer lidt op.

Minutter

Alfa-øvelse

En stående åndedrætsøvelse, som giver en let og glad start. Armene strækkes, vejret trækes dybt, og kroppen bliver iltet godt igennem.

Minutter

Stilhed

Meditativ øvelse. I et par minutter sidder man stile i en bekvem stilling. 

Minutter

Harmoni-øvelser

Harmoni-øvelserne er bevægelser alle kan lave. Kroppens naturlige holdning styrkes og smidiggøres. Unødvendige spændinger og stivheder løsnes. Harmoni-øvelser er kombineret af fysiske og psykiske helbredsvirkninger. 

Minutter

Afspænding

En liggende og afslappende, men samtidig energigivende øvelse. Man tager sig en pude og ligger sig godt til rette på ryggen. Musikken er slukket, og lyset er dæmpet. 

Minutter

Omega

En siddende åndedrætsøvelse, som afslutter timen behageligt og samlende.

Til undervisningen er udviklet speciel musik, som understøtter den helt rigtige stemning!