Om os

Mød de 3 grundlæggere

Philipp Schober

Philipp Schober

Grundlægger af Wellbi Velvære System og Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

Maria Schober

Maria Schober

Grundlægger af Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

Ann-Kirstine Kildemoes Hansen

Ann-Kirstine Kildemoes Hansen

Grundlægger af Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

Historien om Wellbi Velvære Harmoni-øvelser

Wellbi Velvære Harmoni-øvelser er et system, som er opbygget af 7 programmer, et forløb som naturligt fremmer fysisk og psykisk sundhed. Helbredsvirkninger i bevægelser og tankeindstillinger er en absolut fremragende metode til at opnå styrke og værdighed.

“Små bevægelser – stor betydning”.

Med bedste ønsker om at bidrage til et langt og velfungerende liv har jeg i samarbejde med Maria Schober og Ann-Kirstine Kildemoes Hansen grundlagt Wellbi Velvære Harmoni-øvelser.

Philipp Schober

Mød nogle undervisere

Thomas

Thomas

Underviser i Wellbi

Jeg har oplevet mange mennesker opnå styrke både fysisk og mentalt. De har opnået en større balance i deres hverdag, samt en masse ro og glæde. I mit arbejde som instruktør kombineres arbejdet med den indre ro og den kropslige styrke. Egenskaber der gør dagligdagen til en levevej.

Michala

Michala

Underviser i Wellbi, yoga og udøver massage

Jeg elsker at undervise og videregive Wellbi Harmoni-øvelsernes positive, styrkende og helsebringende virkninger på krop og sind. Wellbi Harmoni-øvelser er for alle der vil gøre noget godt for kroppen. Alle kan deltage uanset alder og form.

Monja

Monja

Servicekoordinator. Underviser i Wellbi

Jeg har igennem min tid som underviser oplevet hvordan flere af mine Wellbi-elever har opnået større smidighed både fysisk og mentalt. En lettere stemning og glæde ses tydeligt i deres ansigt efter en time med Wellbi Harmoni-øvelserne. De ligger også selv mærke til en positiv forandring – hvordan indre ro og balance bliver en større del af deres hverdag.

Mads

Mads

Datalog. Underviser i Wellbi og meditation

Wellbi er for mig ikke blot noget man går til en gang i mellem – det er en livsstil og en måde at være i livet på. Jeg nyder at opleve folk have succes, og ved fra egen erfaring hvordan øvelserne kan bidrage til positiv forandring og opnåelse af personlige mål. Det er også noget, der hjælper mig i mit daglige arbejde som softwarearkitekt.

Hanna

Hanna

Underviser i Wellbi, yoga, meditation samt udøver massage og afspænding

Da Wellbi Harmoni-øvelserne blev præsenteret for mig for snart mange år siden, var jeg med det samme begejstret! Flowet og øvelsernes forskellighed – den absolutte harmoni og det velbehag jeg fik ville jeg gerne give videre igennem min undervisning.

Josephine

Josephine

Underviser i Wellbi, yoga, meditation samt udøver massage og afspænding

Igennem mine år som Wellbi-instruktør har jeg oplevet hvordan Wellbi har hjulpet mange mennesker til både at finde en indre glæde, styrke og ro. Kombinationen af styrke og meditative øvelser giver en harmonisk balance og fylder kroppen med ny energi.

Annelise

Annelise

Fysioterapeut. Underviser i Wellbi, yoga og udøver massage

Wellbi Velvære Harmoni-øvelser er for mig sundhed og harmoni, velvære i krop og sjæl. Igennem bevægelserne arbejder vi med det at kunne give slip og tillade stræk, at kunne anstrenge sig og med det harmoniske udtryk. Det er motion til både krop og sind.

Igennem mine mange år som instruktør har jeg oplevet, at Wellbi Velvære Harmoni-øvelserne fremmer de positive sider ved enhver, som arbejder med dem.

Diana

Diana

Tandplejer. Underviser i Wellbi, yoga, meditation og udøver massage

I mere end 15 år har jeg med stor fornøjelse og taknemmelig undervist egne og andres børn, unge, forældre og lærere med flere på skoler, til events og i egne lokaler hjemme.

Glæden har altid været at opleve ethvert menneske uanset alder, krop og køn få mere energi, blive mere fortrolig og glad for sin krop og opnå mere livslyst og harmoni i hverdagen.